Connect with us
Enterijer

Novi WiFi modeli Norve┼íkih radijatora – Rovex In┼żenjering d.o.o.

Pametno grejanje za 21. vek

Savremeni na─Źin ┼żivota zahteva nove moderne i fleksibilne na─Źine grejanja.
Od savremenog sistema grejanja ne zahteva se samo da greje prostor ve─ç i da prati ritam ┼żivota na┼íe porodice, firme i da u skladu sa time optimalno koristi energetske resurse.

ROVEX In┼żenjering zajedno sa svojim partnerom ADAX AS iz Norve┼íke prati zahteve savremenog stanovanja. Iz godine u godinu na tr┼żi┼ítu Skandinavije i Srbije pojavljuju se novi modeli Norve┼íkog radijatora. Pametna generacija ADAX NEO WiFi norve┼íkih radijatora objedinjuje zahteve energetski efikasnog grejanja, modernog dizajna, funkcionalnosti i savremenih komunikacionih sistema.

Pametni mobilni telefon odavno vi┼íe nije samo ure─Ĺaj koji slu┼żi za telefoniranje. Nova generacija Norve┼íkih radijatora ADAX NEO WiFi omogu─çava Vam da preko aplikacije na Va┼íem mobilnom telefonu imate stalnu kontrolu temperature u Va┼íem stanu ma gde se nalazili. Instalacijom besplatne android ili I-phone aplikacije na Va┼íem telefonu lako i jednostavno mo┼żete da vidite trenutnu temperaturu u svakoj od prostorija Va┼íeg stana i da u svakoj prostoriji podesite temperaturu koju ┼żelite. Jednostavno mo┼żete da programirate Va┼í sistem grejanja u skladu sa va┼íim ritmom ┼żivota i ┼żivotnim navikama, a ukoliko do─Ĺe do bilo kakvih promena, jednostavno promenite program.

Pametna generacija ADAX NEO WiFi norveških radijatora

Pametna generacija ADAX NEO WiFi norveških radijatora

Vra─çate se sa odmora ili odlazite na vikendicu, ne ┼żelite da vas do─Źeka hladna ku─ça, podesite temperaturu koju ┼żelite da imate kada do─Ĺete ku─çi na Va┼íem telefonu i topao dom Vas o─Źekuje.
Najsavremenija tehnolo┼íka re┼íenja na polju telekomunikacija i elektronike na┼íla su se u na┼íim Norve┼íkim radijatorima. Nekada ste da bi se ugrejali morali da zapalite ┼íibicu, danas je dovoljan jedan klik na va┼íem pametnom telefonu. ROVEX Norve┼íki radijatori se uklapaju u razli─Źite tipove enterijera i garantuju udobnu toplinu doma uz optimalnu potro┼ínju energije.

VIŠE O MODELIMA ROVEX NORVEŠKIH RADIJATORA
https://www.rovex.rs/adax-neo-wifi

Rovex in┼żenjering d.o.o.

ROVEX IN┼ŻENJERING d.o.o.
─Éor─Ĺa Stanojevi─ça 11b, lokal 7, 11070 Novi Beograd
+381 11 785 68 33
+381 11 311 52 08
prodaja@rovex.co.rs
www.rovex.rs