Connect with us

Enterijer

Novi WiFi modeli Norveških radijatora – Rovex Inženjering d.o.o.

Objavljeno

:

Pametna generacija ADAX NEO WiFi norveških radijatora

Pametno grejanje za 21. vek

Savremeni način života zahteva nove moderne i fleksibilne načine grejanja.
Od savremenog sistema grejanja ne zahteva se samo da greje prostor već i da prati ritam života naše porodice, firme i da u skladu sa time optimalno koristi energetske resurse.

ROVEX Inženjering zajedno sa svojim partnerom ADAX AS iz Norveške prati zahteve savremenog stanovanja. Iz godine u godinu na tržištu Skandinavije i Srbije pojavljuju se novi modeli Norveškog radijatora. Pametna generacija ADAX NEO WiFi norveških radijatora objedinjuje zahteve energetski efikasnog grejanja, modernog dizajna, funkcionalnosti i savremenih komunikacionih sistema.

Pametni mobilni telefon odavno više nije samo uređaj koji služi za telefoniranje. Nova generacija Norveških radijatora ADAX NEO WiFi omogućava Vam da preko aplikacije na Vašem mobilnom telefonu imate stalnu kontrolu temperature u Vašem stanu ma gde se nalazili. Instalacijom besplatne android ili I-phone aplikacije na Vašem telefonu lako i jednostavno možete da vidite trenutnu temperaturu u svakoj od prostorija Vašeg stana i da u svakoj prostoriji podesite temperaturu koju želite. Jednostavno možete da programirate Vaš sistem grejanja u skladu sa vašim ritmom života i životnim navikama, a ukoliko dođe do bilo kakvih promena, jednostavno promenite program.

Pametna generacija ADAX NEO WiFi norveških radijatora

Pametna generacija ADAX NEO WiFi norveških radijatora

Vraćate se sa odmora ili odlazite na vikendicu, ne želite da vas dočeka hladna kuća, podesite temperaturu koju želite da imate kada dođete kući na Vašem telefonu i topao dom Vas očekuje.
Najsavremenija tehnološka rešenja na polju telekomunikacija i elektronike našla su se u našim Norveškim radijatorima. Nekada ste da bi se ugrejali morali da zapalite šibicu, danas je dovoljan jedan klik na vašem pametnom telefonu. ROVEX Norveški radijatori se uklapaju u različite tipove enterijera i garantuju udobnu toplinu doma uz optimalnu potrošnju energije.

VIŠE O MODELIMA ROVEX NORVEŠKIH RADIJATORA
https://www.rovex.rs/adax-neo-wifi

Rovex inženjering d.o.o.

ROVEX INŽENJERING d.o.o.
Đorđa Stanojevića 11b, lokal 7, 11070 Novi Beograd
+381 11 785 68 33
+381 11 311 52 08
prodaja@rovex.co.rs
www.rovex.rs

Advertisement reklama na grenef portalu
Klik za komentar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Advertisement

Popularno