Connect with us
Promo

Gradnjom i inovacijama kompanija Širbegović ispunila zahteve tržišta

Å IRBEGOVIĆ doo – Firma koja gradi firme

Kompanija Širbegović je specijalizovana za izvođenje građevinskih radova primenom savremene tehnologije prefabrikovanih AB konstrukcija. Tim mladih i kreativnih stručnjaka, kao i resursi sa kojima kompanija raspolaže, stvaraju uslove za projektovanje i izgradnju objekata visokogradnje svih namena.

Svi proizvodi i usluge kompanije Širbegović su u skladu sa najvišim standardima kvaliteta, o čemu svedoče brojni međunarodni sertifikati za kvalitet, koji omogućavaju nastupe u zemljama okruženja i EU.

USPEH SE NASTAVIO

Kako zbog konstantnog ulaganja u proširenje proizvodnih pogona i nove tehnologije, tako i zbog ulaganja u edukaciju zaposlenih, stavilo je kompaniju Širbegović na mesto koje joj pripada. Na vodeću poziciju građevinskih kompanija u regionu.

ŠIRBEGOVIĆ ŠTEDI VAŠ NOVAC

Odlična iskorišćenost materijala i veliki rasponi elemenata smanjuju broj nosivih elemenata i oslonaca, a samim tim i količinu ugrađenog materijala.

Širbegović Inženjering / "Novotrans", Novi Sad

foto: Å irbegović Inženjering / „Novotrans“, Novi Sad

SVE USPEÅ NIJI I USPEÅ NIJI

Gradnjom i inovacijama u proizvodnji montažne betonske konstrukcije kompanija Širbegović je ispunila sve uslove na tržištima BiH, Srbije, Hrvatske, Slovenije i Crne Gore i tako je još više ojačala svoju poziciju na tim tržištima. Jačanje i ispunjavanje svih zahteva investitora u državama u okruženju je bio uslov za ostvarivanje ciljeva, proširenje kapaciteta i modernizaciju opreme. Zahvaljujući tim investicijama značajno je podignut kapacitet proizvodnje, produktivnost i kvalitet proizvoda. Stvorili su se uslovi za rad na tržištima Austrije i Nemačke, koja su još jedan pokazatelj kvalitetnog rada i odgovornosti prema zadatim projektima.

Ova kompanija svojim sposobnostima u poslednjih nekoliko godina realizuje velike i najznačajnije projekte u našem okruženju. To su sve projekti gde su bitna rešenja, rokovi, kvalitet i korak sa domaćim i stranim investitorima. Zbog svega pomenutog posao ne jenjava za kompaniju Širbegović, te je u ovoj godini ostvaren i rast prihoda.

www.sirbegovic.com

ŠIRBEGOVIĆ INŽENJERING,
Branilaca grada bb, 75320 Gračanica, BIH
T. +387 35 700 000
F. +387 35 700 979
info@sirbegovic.com
www.sirbegovic.com