Connect with us
Promo

Kako nas klime ─Źuvaju od alergena i virusa?

Broj ljudi koji se pribojava prvih prole─çnih dana je svake godine u porastu, a za to su odgovorni virusi i alergije koje mnoge od nas onemogu─çavaju da normalno funkcioni┼íu. Po nekim procenama, do 2050. godine, svaki tre─çi stanovnik planete ─çe imati neku vrstu alergije. Kod nas jo┼í uvek dominiraju ─Źestice polena ambrozije koje su glavni izaziva─Ź kijanja, ka┼íljanja, crvenila i svraba, a u kombinaciji sa prole─çnim virusima, ne treba da ─Źudi ┼íto mnogi sugra─Ĺani ne izlaze iz svojih domova.

To nije re┼íenje, jer ─Źestice alergena i virusa zbog svoje veli─Źine lako na─Ĺu na─Źin da nas napadnu i u zatvorenom prostoru. Sre─çom, kompanija LG je ponudila jedinstveno re┼íenje koje ─çe vam omogu─çiti da zaboravite na broje preparate, kreme, kapi, lekove i ostale vrste terapija protiv alergena i virusa, bar dok ste kod ku─çe.

Zahvaljuju─çi jedinstvenim modelima klima ure─Ĺaja kompanije LG, brzo, lako i efikasno stvaramo za┼ítitu od ne┼żeljenih mikroba u na┼íem doma─çinstvu. Osim ┼íto pru┼żaju efikasnu za┼ítitu od ne┼żeljenih ─Źestica i mikroorganizama, dodatno elimini┼íu mikrozaga─Ĺiva─Źe, a pored toga brzo stvaraju idealnu temperaturu tokom svakog godi┼ínjeg doba i omogu─çavaju dodatnu sve┼żinu svakom enterijeru.

Klima ure─Ĺaji kompanije LG sa ugra─Ĺenim Dual Inverter kompresorom i antibakterijskim filterom

Klima ure─Ĺaji kompanije LG sa ugra─Ĺenim Dual Inverter kompresorom i antibakterijskim filterom

Klima ure─Ĺaji kompanije LG sa ugra─Ĺenim Dual Inverter kompresorom i antibakterijskim filterom su idealan izbor za svakoga ko ima probleme sa alergijama ili je osetljiv na prole─çne viruse. Osim filtera koji nude dvostruku za┼ítitu, neki modeli poseduju i jonizator plazme Plasmaster Ionizer + koji sterili┼íe vazduh prostorije tako ┼íto ispu┼íta 3 miliona ─Źestica jona koje za kratko vreme neutrali┼íu ┼ítetne ─Źestice, mikroorganizme, kao i neprijatne mirise. Noviji modeli poseduju i UVnanoÔäó tehnologiju koja omogu─çava dodatnu za┼ítitu.

Klima ure─Ĺaji kompanije LG su i veoma energetski efikasni, zato ┼íto Inverter tehnologija omogu─çava da se brzo dostigne ┼żeljena temperatura uz minimalnu potro┼ínju energije. To zna─Źi da osim zdravlja, ─Źuvate i planetu, a dodatno smanjujete mese─Źne izdatke za struju. Modeli poput DUALCOOL & PURE sa Inverter kompresor i pre─Źi┼í─çiva─Źem vazduha omogu─çava do 70% u┼ítede elektri─Źne energije.

Modeli poslednje generacije klima ure─Ĺaja kompanije LG omogu─çavaju i daljinsku kontrolu preko va┼íeg telefona, ma gde se nalazili, zahvaljuju─çi pametnoj ThinQ aplikaciji. Korisnicima je omogu─çeno da zadaju komande klima ure─Ĺaju dok nisu kod ku─çe tako da svaki put u─Ĺu u savr┼íeno rashla─Ĺen (ili zagrejan) prostor gde se mogu ose─çati sigurno i spokojno.

Klima ure─Ĺaji kompanije LG su idealan izbor za svakoga ko ima problem sa alergenima u vazduhu, a pru┼żaju i efikasnu za┼ítitu od ne┼żeljenih mikroorganizama, ┼ítede energiju i omogu─çavaju korisnicima da spremno do─Źekaju svako godi┼ínje doba.

Vi┼íe informacija potra┼żite na https://www.lg.com/rs/klime