Connect with us
Energetska efikasnost

Energetika, EcoFair i 112 EXPO 2018

Kada se udru┼że 15. Me─Ĺunarodni sajam za┼ítite ┼żivotne sredine i prirodnih resursa – EcoFair (od 3. do 5. Oktobra 2018.), 14. Me─Ĺunarodni sajam Energetika (od 3. do 5. oktobra) i 41. Me─Ĺunarodni sajam 112 EXPO (2-5. oktobar 2018.), dobijena multidisciplinarna manifestacija obradi─çe najva┼żnije teme dana┼ínjice:

EKOLOGIJA – ┼ŻIVOTNA SREDINA, UPRAVLJANJE PAMETNIM GRADOVIMA, ENERGIJA, ENERGETSKA EFIKASNOST UPRAVLJANJE VANREDNIM SITUACIJAMA…

To potvr─Ĺuje su┼ítinsku povezanost ove tri grupacije izlaga─Źa iz ugla odr┼żivog razvoja i cirkularne ekonomije. Sajmovi ─çe predstaviti ove tri celine pod sloganom NOVA ENERGIJA – PAMETNI GRADOVI u halama 1 i 2 Beogradskog sajma.

Me─Ĺunarodni sajam energetike (UFI) najve─çi je godi┼ínji regionalni skup kompanija, korporacija, preduze─ça, institucija i profesionalaca u sektorima koji se bave elektri─Źnom energijom, ugljem, naftom i gasom, obnovljivim izvorima energije, energetskom efikasno┼í─çu i rudarstvom.

Energetika / EcoFair / 112 Expo

Me─Ĺunarodni sajam energetike // Me─Ĺunarodni sajam za┼ítite ┼żivotne sredine i prirodnih resursa – ECOFAIR // Me─Ĺunarodni sajam prevencije i reagovanja u vanrednim situacijama i bezbednosti i zdravlja na radu – 112 EXPO

Me─Ĺunarodni sajam za┼ítite ┼żivotne sredine i prirodnih resursa ÔÇô EcoFair, najve─çi je i najreprezentativniji skup ove vrste u regionu, koji ima privredno-edukativni karakter, a posve─çen je sistemima i mehanizmima za┼ítite ┼żivotne sredine i cirkularnoj ekonomiji, dok izlo┼żba iSEC predstavlja tehnologije Pametnih gradova u funkciji javne bezbednosti, saobra─çaja (Mobility, Traffic), parkinga, e-uprave, e-zdravstva, e-obrazovanja, e-bankarstva, e-maloprodaje, ITS ÔÇô Integrisanog transporta i logistike …

112 EXPO je me─Ĺunarodni sajam prevencije i reagovanja u vanrednim situacijama i bezbednosti i zdravlja na radu, a bavi se procenom i upravljanjem rizicima u vanrednim situacijama i u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu. Preciznije ÔÇô preventivom: za┼ítitom od po┼żara, poplava, zemljotresa, hemijskih akcidenata, povreda na radu; reagovanjem u vanrednim situacijama; bezbedno┼í─çu i zdravljem na radu.

Na┼í cilj je prepoznavanje svetskih tehnolo┼íkih trendova i njihova prezentacija u izlo┼żbenom i konferencijskom programu, razvijaju─çi lokalno i regionalno tr┼żi┼íte, na dobrobit ┼íire dru┼ítvene zajednice.

www.sajamenergetike.rs

www.sajamenergetike.rs
www.112-expo.rs
www.sajamekologije.rs