Connect with us

Energetska efikasnost

Energetika, EcoFair i 112 EXPO 2018

Objavljeno

:

Energetika / EcoFair / 112 Expo

Kada se udruže 15. Međunarodni sajam zaštite životne sredine i prirodnih resursa – EcoFair (od 3. do 5. Oktobra 2018.), 14. Međunarodni sajam Energetika (od 3. do 5. oktobra) i 41. Međunarodni sajam 112 EXPO (2-5. oktobar 2018.), dobijena multidisciplinarna manifestacija obradiće najvažnije teme današnjice:

EKOLOGIJA – ŽIVOTNA SREDINA, UPRAVLJANJE PAMETNIM GRADOVIMA, ENERGIJA, ENERGETSKA EFIKASNOST UPRAVLJANJE VANREDNIM SITUACIJAMA…

To potvrđuje suštinsku povezanost ove tri grupacije izlagača iz ugla održivog razvoja i cirkularne ekonomije. Sajmovi će predstaviti ove tri celine pod sloganom NOVA ENERGIJA – PAMETNI GRADOVI u halama 1 i 2 Beogradskog sajma.

Međunarodni sajam energetike (UFI) najveći je godišnji regionalni skup kompanija, korporacija, preduzeća, institucija i profesionalaca u sektorima koji se bave električnom energijom, ugljem, naftom i gasom, obnovljivim izvorima energije, energetskom efikasnošću i rudarstvom.

Energetika / EcoFair / 112 Expo

Međunarodni sajam energetike // Međunarodni sajam zaštite životne sredine i prirodnih resursa – ECOFAIR // Međunarodni sajam prevencije i reagovanja u vanrednim situacijama i bezbednosti i zdravlja na radu – 112 EXPO

Međunarodni sajam zaštite životne sredine i prirodnih resursa – EcoFair, najveći je i najreprezentativniji skup ove vrste u regionu, koji ima privredno-edukativni karakter, a posvećen je sistemima i mehanizmima zaštite životne sredine i cirkularnoj ekonomiji, dok izložba iSEC predstavlja tehnologije Pametnih gradova u funkciji javne bezbednosti, saobraćaja (Mobility, Traffic), parkinga, e-uprave, e-zdravstva, e-obrazovanja, e-bankarstva, e-maloprodaje, ITS – Integrisanog transporta i logistike …

112 EXPO je međunarodni sajam prevencije i reagovanja u vanrednim situacijama i bezbednosti i zdravlja na radu, a bavi se procenom i upravljanjem rizicima u vanrednim situacijama i u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu. Preciznije – preventivom: zaštitom od požara, poplava, zemljotresa, hemijskih akcidenata, povreda na radu; reagovanjem u vanrednim situacijama; bezbednošću i zdravljem na radu.

Naš cilj je prepoznavanje svetskih tehnoloških trendova i njihova prezentacija u izložbenom i konferencijskom programu, razvijajući lokalno i regionalno tržište, na dobrobit šire društvene zajednice.

www.sajamenergetike.rs

www.sajamenergetike.rs
www.112-expo.rs
www.sajamekologije.rs

Advertisement reklama na grenef portalu
Klik za komentar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Advertisement

Izdvajamo

Popularno