Connect with us

Građevina

Hypertherm plazma izvori – Powermax30 Air i Powermax45 XP

Objavljeno

:

Powermax45 XP mašinski plazma rezač

Malih dimenzija i težine, Hypertherm plazma izvori, Powermax30 Air i Powermax45 XP su jednostavni za upotrebu zahvaljujući svom patentiranom postupku sečenja, čak i za operatere bez prethodnog iskustva sa ovim tehnološkim postupkom. Pouzdani i snažni, predstavljaju pravo olakšanje u svim industrijama koje podrazumevaju obradu metala.

Powermax30 Air sve što vam je potrebno da sečete različite vrste metala

Foto: Gem Trade doo, Powermax30 Air

Powermax30 Air sve što vam je potrebno da sečete različite vrste metala

Foto: Gem Trade doo, Powermax30 Air

  • Powermax30 Air se izdvaja od ostalih lakih, vazdušno hlađenih plazma izvora u svojoj klasi po kompaktnom ugrađenom kompresoru, što ga čini izuzetno primenjivim pri terenskom radu. Ovaj model je zapravo sve što vam je potrebno da sečete različite vrste metala (uz izvor napajanja, naravno). Uz visoke brzine sečenja i superioran kvalitet sečenja metala preporučene debljine do 10 mm, potrebno je izvršiti manje sekundarnih operacija pri obradi radnih komada u odnosu na konkurentsku opremu iste snage.
  • Powermax45 XP je naslednik svetski najprodavanijeg plazma izvora Powermax45. Primenjiv i kao ručni i kao mašinski plazma rezač, nudi čitavu paletu različitih potrošnih delova koji omogućavaju sečenje u teško dostupnim uslovima, sečenje izuzetno tankih komada materijala, žljebljenje različitog stepena finoće i obeležavanje.
Powermax45 XP mašinski plazma rezač

Foto: Gem Trade doo, Powermax45 XP

Kao i Powermax30 Air i Powermax 45XP krase kompaktan dizajn i laka prenosivost, što je jako važno pri napornom terenskom radu. Uz upotrebu Smart Sense™ tehnologije, vazdušni pritisak u Vašem plazma izvoru je uvek pravilno postavljen. Takođe, poseban prekidač na gorioniku omogućava brže menjanje potrošnih delova. Naravno, svi ovi rezultati nisu mogući bez upotrebe originalnih i patentiranih potrošnih delova.

Powermax family

Powermax family

GEM TRADE logo

GEM Trade d.o.o.
Nikole Pašića 7, 21000 Novi Sad
+381 21 6623 159, +381 21 452 844
Servis: Rade Končara 1, 21131 Petrovaradin
gemvar@eunet.rs
www.gemtradedoo.com

Advertisement reklama na grenef portalu
Advertisement

Izdvajamo

Popularno