Connect with us
Arhitektura

Baumit CreativeTop malter za fasadu

Da li ste znali da uz pomo─ç Baumit CreativTop maltera mo┼żete posti─çi drveni efekat na fasadi?

Okru┼żenje ima uticaja na fasadu, a svaka fasada ima uticaja na svoje okru┼żenje. Kakvu poruku ┼żelimo da po┼íaljemo svojoj okolini? Kada birate adekvatne nijanse i strukturu zavr┼ínog sloja, osvrnite se oko sebe i inspiri┼íite se. Izaberite nijanse koje ─çe delovati prirodno na va┼íoj fasadi i koje ─çe se uklopiti sa okolinom.

Da li ┼żelite da se razlikujete? Istaknite se komplementarnim bojama ili strukturom zavr┼ínog sloja koga ─çete upotrebiti. Pustite ma┼íti na volju sa kreativnim za┼ítitnim slojevima Baumit CreativTop.

Sve što vam je potrebno su vešte ruke i naše instrukcije:

  • Na pripremljenu povr┼íinu nanesemo Baumit CreativTop Fine.
  • Posle su┼íenja nanosimo drugi sloj zavr┼ínog maltera Baumit CreativTop Silk. U jo┼í sve┼żi drugi sloj, postavljamo silikonski kalup koji ima urezane ┼íare kodova drveta i ne┼żno valjkom utiskujemo kalup u malter.
  • Skidamo kalup i pre svake nove upotebe obavezno ga peremo vodom.
  • Kada zavr┼íimo kompletnu povr┼íinu zida, ravnja─Źom i ┼ímirglom poja─Źavamo vertikalne i horizontalne fuge.
  • Posle su┼íenja, nanosimo Bumit Lasur valjkom i odmah vla┼żnim sun─Ĺerom i blagim pokretima skidamo sloj lazura koji smo prethodno naneli.
Baumit CreativeTop kantica

Foto: Baumit / CreativTop malter za fasade

Dekorativni zavr┼íni sloj Baumit CreativTop je vi┼íenamenski proizvod koji se izuzetno jednostavno nanosi, bilo ru─Źno ili ma┼íinski. Zahvaljuju─çi toj karakteristici, mogu─çe ga je koristiti kao zavr┼íni sloj na toplotnoj izolaciji, ali i na starim i novim mineralnim malterima, na betonu i na popravljenom sanacionom malteru. Zavr┼íni slojevi izra─Ĺuju se u ┼íest razli─Źitih struktura koje je mogu─çe me─Ĺusobno kombinovati.

Ovim postupkom dobijamo efekat imitacije drveta na fasadi. Kako vam se ─Źini?

Za više informacija o proizvodu kliknite na LINK 

Baumit Serbia d.o.o.

BAUMIT Serbia d.o.o.
Smederevski put 25k
11130 Beograd, Srbija
T: +381 11 347 50 79
F: +381 11 347 47 95
office@baumit.rs
www.baumit.rs