Connect with us

Poslovni adresar

  1. Poslovni adresar
  2. »
  3. Građevina
  4. »
  5. TUPLEX doo

TUPLEX doo

  1. Poslovni adresar
  2. »
  3. Građevina
  4. »
  5. TUPLEX doo
Kontakt informacije
Adresa:
Pazovački put 14-16, Zemun, Srbija 11080 Beograd
Telefon: 011/21 01 201
O firmi

Kompanija TUPLEX SRB DOO nudi široku paletu pločastih materijala za oblaganje fasada sa pratećim materijalom za montažu .

U standardnoj ponudi su aluminijumski kompozitni paneli-alubond, HPL kompakt ploče, Fiber cement , Rockpanel,  keramika velikog formata. Osim ploča za fasade nudimo materijal za montažu . Bostik lepkove za sve vrste pločastih materijala ,  zatim nitne i ankere za fiksiranje fasadhih ploča.

Osim materijala za spoljašnju upotrebu nudimo i ploče za unujtrašnju primenu za sanitarne pregrade , radne poče, zidne obloge ...

Takođe u ponudi su i akrilne i polikarbonatne ploče čija je najčešća primena u izradi nadstrešnica , zvučnih barijera na autoputevima, pregrada i barijera u industrijskim objektima. Materijali kao što su tehnička plastika, polipropilenske , polietilenske , HIPS i ABS ploče nalaze primenu u hemijskoj , prehrambenoj, transportnoj i industriji ambalaže. Pored pločastih materijala u ponudi su i pvc platna - cirade za kamionske pokrivke , tende, nadstrešnice, balon hale i dečije igraonice.

Za sve pločaste materijale iz naše ponude nudimo uslužno sečenje na CNC i laserskim mašinama poslednje generacije.

Kompanija Tuplex sa predstavništvima u Beogradu , Novom Sadu i Nišu je u mogućnosti da isprati sve potrebe tržišta.

Logovanje u adresar

Promo sadržaj