Connect with us

Novosti

REČ UREDNICE: Kraj jedne godine i početak sledeće

Objavljeno

:

Časopis GRENEF-Građevinarstvo & Energetska Efikasnost, broj 4, januar 2019

Poštovani,

Baš kao u svakom aspektu života, kraj jedne godine i početak sledeće daje prostora za retrospektivu i sumiranje rezultata koji će pokazati koliko daleko smo stigli. Sumirajući svoje rezultate, naša redakcija može sa punim pravom i bez lažne skromnosti proglasiti 2018. godinu uspešnom.

Krenuli smo u ovaj poduhvat sigurni u sebe i sigurni u to da je uskoprofilisan građevinski časopis zaista potreban našem tržištu. Istraživali smo i na svom putu istrajnosti, onako spontano, prigrlili pomoć i saradnju svakoga ko je prepoznao naše namere da oplemenimo znanje ljudi čiji se proizvod i rad na bilo koji način oslanja na građevinarstvo. Ispratili smo rad u sektoru energetske efikasnosti, od sasvim novih, modernih, na tradiciju oslonjenih objekata, kao i onih koji su nastali u prošlosti, a iziskuju sanaciju kako bi bili energetski efikasniji i prilagodili se potrebama današnjeg čoveka. Raduje nas činjenica da se o energetskoj efikasnosti više priča, na terenu je ova tema prisutna i kroz rad, a arhitekte i investitori sve više razumeju važnost ove teme koja će, ovim tempom, i kod nas postati konstanta i obaveza.

Pratili smo rad naših klijenata kao i onih koji pretenduju to da budu u bliskoj budućnosti i marketinški, profesionalno i temeljno, ispratili njihov rad i zalaganje u ovom sektoru. Bili smo tamo gde se radi, privređuje i napreduje. Bili smo neko ko prenosi naučeno onima za koje je to i omogućeno. Bili smo izvor iz kojeg saznajete šta se u Srbiji radi, dokle smo stigli, koliko napredovali i šta planiramo u budućnosti.

LINK ka novom izdanju časopisa
GRENEF – Građevinarstvo&Energetska efikasnost

Iako mlad časopis, dobio je neverovatno poverenje i pohvale koje, iako sigurni u ono što radimo, nismo očekivali. O tome svedoči činjenica da smo za manje od godinu dana iliti 4 broja uspeli da budemo deo kampanje više od 20 kompanija, iz raznih sfera građevinarstva. Danas, u Srbiji u kojoj je svaki početak težak, mi smo sasvim lako zasijali na građevinskom nebu i našli se na stolu kao prihvatljivo štivo arhitekata, projektnih biroa, inženjera, pravnih lica i klastera za energetsku efikasnost.

Zato vam, dragi naši čitaoci, dugujemo zahvalnost. Za poverenje. Za napredak i razvoj. Za svaku pohvalu koju ste nam uputili.

Želimo vam preporod. Nastavak u onome što je bilo savršeno i popravku onih aspekata kojima niste bili do kraja zadovoljni. Želimo vam stabilnost i radost u poslu. Želimo vam ljudski odnos u radu koji zaslužujete.

Budite nam dobro. Srećna nova godina i…znate već, čitamo se i u 2019. godini.
Mirjana Makarin-Plavšić, urednica izdanja

Mirjana Makarin-Plavšić potpis

Advertisement reklama na grenef portalu
Klik za komentar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Advertisement

Izdvajamo

Popularno