Connect with us

Poslovni adresar

SAB d.o.o.

  1. Poslovni adresar
  2. »
  3. Građevina
  4. »
  5. SAB d.o.o.
Kontakt informacije
Adresa:
Pariske komune 26, Београд, Србија, Srbija
Telefon: 011 260 43 75
Web sajt:
O firmi

Kompanija SAB d.o.o. je osnovana 1992. godine (2005. je upisana u Agenciji za privredne registre), da bi 2008. godine sa svojim partnerom, kompanijom Kalman d.o.o. ušla u zajednički projekat iznajmljivanja i prodaje mašina za rad na visini i druge građevinske mehanizacije. SAB d.o.o. je prvo preduzeće na domaćem tržištu koje je ponudilo iznajmljivanje potpuno novih samohodnih platformi i samohodnih korpi za rad na visini. Ovlašćeni smo distributer svetski poznatog brenda JLG i Magni koji decenijama u nazad nose reputaciju najboljeg brenda za rad na visini, takodje smo ponosni na saradnju sa renomiranim kanadskim prizvođačem SkyJack.

Sedište kompanije je u Beogradu, ul. Pariske komune 26, I sprat, a baza mehanizacije je u ul. Tošin bunar 163.

Osnovne usluge koje nudimo su:

  • Iznajmljivanje svih vrsta mašina za rad na visni sa ili bez rukovaoca
  • Prodaja samohodnih makazastih platformi, samohodnih zglobnih korpi i samohodnih teleskopskih korpi i teleskopskih viljuškara za rad na visini
  • Servis i podrška 24h/7 dana u nedelji
  • Obuka rukovaoca
  • Transport građevinske mehanizacije niskopodnom prikolicom (labudicom) nosivosti do 36.200 kg.

Nudimo isključivo najkvalitetniju i najefikasniju opremu renomiranih proizvođača JLG i SkyJack. Pažljivo istražujemo zahteve i potrebe tržišta u smislu nabavke interesantnih novih modela mašina. Naša flota broji trenutno preko 250 mašina za rad na visini i iz dana u dan raste.

Ne morate tražiti specijalizovanu tehniku, dovoljno je da dođete kod nas i izaberete. Naš stručni tim će potupuno besplatno za Vas napaviti analizu i dati preporuku za najefikasnije rešenje svih zadataka koji zahtevaju rad na visini.

Rad na visini sam po sebi zahteva specifične veštine, a što je jos važnije zahteva vreme. Angažovanjem mašina za rad na visini premošćavate sve prepreke koje donose radovi na velikim visinama. Obzirom da sve naše mašine za rad na visini imaju sve potrebne sertifikate i ispunjavaju najviše standarde sigurnosti za rad, možete biti sigurni da će bezbednost biti na najvešem nivou te se Vaši zaposleni mogu posvetiti isključivo efikasnosti izvršenja zadatka na visni.

Savremen pristup projektima, odgovornost za rezultate i dugogodišnje iskustvo svrstali su SAB d.o.o. na lidersku poziciju u Srbiji, pozovite nas i uverite se zašto!

Naše mašine su korišćene za izvođenje radova na: Izgradnji novog pogona Tigar Tyres u Pirotu, fabrike lepljivih traka Vibac u Jagodini, novoj topionici i fabrici sumporne kiseline RTB Bor, fabrici auto-kablova PKC Group u Smederevu, FIAT u Kragujevcu, GEOX u Vranju, rekonstrukciji mosta Gazela u Beogradu, Rafineriji nafte u Pančevu, izgradnji pristupnih saobraćajnica za most preko Ade u Beogradu, studiju RTV PINK, logističkom centru DB Schenker u Novim Banovcima, Kronospan u Lapovu, US STEEL u Smederevu, hotelu Merriott u Beogradu, tržnim centrima UŠĆE u Beogradu, kao i Aviv Park na lokacijama Pančevo, Zrenjanin i Zvezadara, i brojnim drugim lokacijama.

Iznajmljivanje dizalica za rad na visini je idealno rešenje za vašu kompaniju jer vam omogućava da uz minimalno investiranje na vašem projektu uposlite istovremeno nekoliko mašina i posao završite veoma brzo. Takođe, u istom paketu dobijate servis za dizalice 24x7, obuku personala za rad na određenoj mašini i mogućnost prevoza dizalice našim kamionom.

Logovanje u adresar

Promo sadržaj