Connect with us
Novosti

Objavljene su teme konferencije Sfera 2021: ÔÇ×Tehnologija betonaÔÇŁ

Me─Ĺunarodna nau─Źno stru─Źna konferencija Sfera 2021: ÔÇ×Tehnologija betonaÔÇŁ odr┼ża─çe se 2. i 3.11.2021 godine u Sarajevu, Hotel Hills.

Konferencija ─çe okupiti regionalne predava─Źe i stru─Źnjake koji ─çe govoriti o razli─Źitim tematskim jedinicama koje ─çe se obra─Ĺivati. Teme su: Tehnologija betona, Beton u niskogradnji, BIM ÔÇô Beton u savremenom projektovanju konstrukcija, Beton u arhitekturi, Specijalne vrste betona, te Prefabrikovani AB elementi.

Predava─Źe pogledajte na linku.

Na konferenciji se iznose regulative i standardi u oblasti tehnologije betona, prezentuju dosada┼ínja iskustva u procesu izgradnje objekata, te preispituju nau─Źna, i tehnolo┼íka dostignu─ça kao i profesionalna opredeljenja u kontekstu proizvodnje i primjene materijala za spravljanje betona, njihove prednosti i uslovi za primenu kao i mogu─çnosti za pobolj┼íanjem. Cilj diskusije jeste razmena znanja i iskustva u razli─Źitim oblastima in┼żenjerstva, kao i otvaranje mogu─çnosti uspostavljanja me─Ĺunarodne i doma─çe saradnje.

Nau─Źno-stru─Źna konferencija SFERA 2021: "Tehnologija betona"

Nau─Źno-stru─Źna konferencija SFERA 2021: „Tehnologija betona“

Sponzori konferencije su: Tvornica cementa Kakanj, Penetron, Sika, ┼áirbegovi─ç In┼żenjering, Xypex i Pinky s.

Partneri, izlaga─Źi i prijatelji: Fabrika cementa Lukavac, TKK, Almy, BT3, Transportbeton, Nexe, Hering, Bossin, Baldinistudio, Mapei, Ro tehnologija, Tehna, Put in┼żenjering, Binis beton, Doka, Simprolit, Teknoxgroup, Solidian, In┼żinjering1, Terakop, Duly i Peri.

Konferencija ─çe se odr┼żati u skladu sa epidemiolo┼íkim merama koje su na snazi, ulaz je besplatan, a prijaviti se mo┼żete putem linka ispod.

Prijavite se klikom na LINK

Konferencija na jednom mestu okuplja struku i nauku, izlaga─Źe i predava─Źe s podru─Źja regije, te nudi u─Źesnicima mogu─çnost direktne komunikacije, uspostavljanja saradnje, te razmenu znanja i iskustva, ┼íto je i krajnji cilj konferencije.

Organizator je kompanija Sfera d.o.o. Mostar u saradnji sa Gra─Ĺevinskim fakultetom Sarajevo, Arhitektonsko gra─Ĺevinsko geodetskim fakultetom Banjaluka, te Institutom IGH iz Zagreba.

B2B Časopis GRENEF je i ove godine medijski sponzor konferencije. U narednom periodu ćemo objavljivati više informacija o konferenciji, pratite nas i na IG stranici gradjevinski_casopisi

SFERA logo

Sfera d.o.o. Mostar
─îevrina 9a, Mostar 88000
+387 36 578 259
marketing@sfera.ba
2021beton.sfera.ba