Connect with us
Materijali

Kako DRYPOR efekat štiti moju fasadu? (VIDEO)

Brzosušeće fasade zahvaljujući koralnoj strukturi

Baumit StarTop premium silikonski fasadni malter i nova generacija farbi StarColor upotrebljava se za sve ÔÇô nove i obnovljene fasade. Kombinacija visokokvalitetnih silikonskih veziva i inovativnih funkcionalnih filera ima za rezultat jedinstvena svojstva za dugotrajnu za┼ítitu fasada i nudi veliku paletu boja.

  • Efekat Drypor
  • Povr┼íina otporna na ne─Źisto─çu
  • Odli─Źno nano┼íenje

Na koji na─Źin efekat Drypor ┼ítiti moju fasadu?

DRYPOR EFFECTBaumit Star, na hidrofilnim i hidrofobnim principima, smanjuje prljanje povr┼íina. Hidrofilna karakteristika zna─Źi da se vlaga raspr┼íuje po povr┼íini tako da se ona su┼íi br┼że nakon perioda mokrog vremena. Hidrofobnost maltera obezbe─Ĺuje dobro odbijanje vode pa prema tome i njen odvod. Kombinacija ova dva svojstva, brzo su┼íenje povr┼íine i visoka otpornost na prljanje. StarTop se lak┼íe oblikuje i lak┼íe ga je nanositi. Ima ujedna─Źenu teksturu, jednostavnu za izvo─Ĺenje.

Posebni silikoni za svetliju fasadu

Jedinstvena funkcionalna povr┼íina Baumit Star sa efektom Drypor deluje protiv vlage i ┼ítiti fasadu od algi i mahovine. Ova za┼ítita je dalje poja─Źana visokim sadr┼żajem posebnih aditiva u vidu mikrokapsula sa postepenim, dugoro─Źnim otpu┼ítanjem aktivne supstance bez ┼ítetnih uticaja na ┼żivotnu sredinu.

Lako nanosiva zaštita fasade

Jednostavna primena maltera Baumit StarTop garantuje odli─Źan rezultat u svakoj od ┼íest struktura koje su na raspolaganju. Zagla─Ĺena 1,5K, 2K, 3K, zaribana 2R, 3R i fina StarTop Fine . Ako se odlu─Źite za StarColor, izvo─Ĺa─Źi ─çe biti zadovoljni njegovim visokim sposobnostima i mogu─çno┼í─çu nano┼íenja farbe ma┼íinskim putem.

Za više informacija o proizvodu kliknite na LINK 

Baumit Serbia d.o.o.

BAUMIT Serbia d.o.o.
Smederevski put 25k
11130 Beograd, Srbija
T: +381 11 347 50 79
F: +381 11 347 47 95
office@baumit.rs
www.baumit.rs