Connect with us
Energetska efikasnost

Obavezno posetite RENEXPO® Water&Energy (Video)

Slede─çe nedelje Beograd ─çe postati doma─çin stru─Źnjacima za odr┼żivi energetski razvoj i ┼żivotnu sredinu ÔÇô obavezno posetite RENEXPO┬« Water & Energy

RENEXPO┬« WATER & ENERGY, najve─çi internacionalni sajam i konferencijski program u regionu o odr┼żivom energetskom razvoju, energetskoj efikasnosti, za┼ítiti ┼żivotne sredine, upravljanju vodama i otpadom i e-mobilnosti odr┼ża─çe se po peti put u Beogradu od 24. do 26. aprila.

Ulaz na sajam je besplatan, uz obaveznu registraciju – REGISTRACIJA

Sajam RENEXPO┬« WATER & ENERGY ove godine okupi─çe preko 2.000 eksperata iz Srbije, regiona i Evrope koji ─çe razmeniti mi┼íljenja, znanja i informacije o najnovijim tehnolo┼íkim dostignu─çima, inovacijama i re┼íenjima za odr┼żivi razvoj u oblasti energetike i ┼żivotne sredine.

Sajam Renexpo, Beograd

Oficijalna zemlja partner ove godine je Nema─Źka koja u─Źestvuje sa ─Źak 16 kompanija iz Nema─Źke koje ─çe predstaviti tehni─Źka re┼íenja i opremu. Prepoznatljivi narand┼żasti paviljoni sada ─Źine 15 kompanija i┼╝ Holandije. Na manifestaciji ─çe u─Źestvovati i veliki broj kompanija iz Austrije, Francuske, Ma─Ĺarske i drugih zemalja, koje su istinski lideri u novim tehnologijama i razvijanju kompleksnih re┼íenja u energetici i upravljanju ┼żivotnom sredinom.

Sponzori ovogodišnjeg sajma su Procredit banka, Global Hydro, Siemens Gamesa, vinarija Bikicki, voda Tronoša, Termogamma Energy.

Pogledajte listu izlaga─Źa RENEXPO┬« 2018 – LINK

ÔÇťRENEXPO┬« u Beogradu ove godine je ponovo prava me─Ĺunarodna platforma,ÔÇŁ rekao je Johan Georg Rohm, direktor kompanije REECO Srbija, koja je organizator manifestacije i dodao da me─Ĺunarodni karakter zna─Źi da 65 odsto izlaga─Źa i 20 odsto posetilaca dolazi iz inostranstva.

U programskom delu manifestacije, tokom tri dana odr┼ża─çe se nekoliko zna─Źajnih konferencija koje ─çe kroz predavanja, analize i prezentacije vode─çih konsultanata, predstavnika dr┼żavnih institucija, lokalnih samouprava, udru┼żenja i asocijacija, javno-komunalnih preduze─ça i biznis sektora nastojati da prona─Ĺu re┼íenja za neke od naj─Źe┼í─çih problema sa kojima se investitori suo─Źavaju, ali i da identifikuju postoje─çe prilike za nove projekte i investicije.

Institucionalna podr┼íka sajmu su Ministarstvo rudarstva i energetike, Ministarstvo za┼ítite ┼żivotne sredine, Ministarstvo gra─Ĺevinarstva, saobra─çaja i infrastrukture, kao i ambasade Nema─Źke, Holandije i Izraela.

Sve─Źano otvaranje sajma je 24.aprila u 11:30 ─Źasova. Konferencije su namenjene svima onima koji se bave aktuelnim temama: tretman otpadnih voda, (otpadne vode, voda za pi─çe), infrastruktura voda, energetska efikasnost vodosnabdevanja, upravljanjem otpadom (Waste-to-energy) i nove tehnologije, energetskom efikasno┼í─çu u industriji i zgradarstvu, biomasom, biogasom, solarnim i hidroelektranama, projektima izgradnje vetroparkova i za─Źetkom razvoja jedne u potpunosti nove oblasti ÔÇô Elektri─Źna vozila (industrija elekti─Źnih automobila) i prate─ça infrastruktura.

Program konferencija mo┼żete pogledati na slede─çem linku.

U─Źe┼í─çe na konferencijama ove godine, zahvaljuju─çi sponzorima je besplatno.

REGISTRACIJA NA KONFERENCIJE

REECO kompanija poziva sve medije na sve─Źano otvaranja sajma kao i na konferencije. REECO doo na svom press ┼ítandu nudi besplatnu promociju Va┼íih printanih materijala.

Za dodatne informacije posetite sajt www.renexpo-belgrade.com ili pišite na aleksic@reeco.rs

O RENEXPO®:

Vode─çi me─Ĺunarodni sajam i stru─Źni skupovi za razmenu ideja, znanja i prakse iz obnovljivih izvora energije, energetske efikasnosti, za┼ítite ┼żivotne sredine i vodoprivrede sa prate─çim konferencijama inkorporirane u brend RENEXPO┬«, po peti put otvara svoja vrata u Beogradu. RENEXPO┬« predstavlja re┼íenja za proizvodnju toplotne i elektri─Źne energije koriste─çi biomasu, biogasne resurse, tehni─Źke i ekonomske hidropotencijale kao i zna─Źaj realizacije projekata koji omogu─çavaju racionalnu potro┼ínju energije u gra─Ĺevinarstvu, industrijii javnoj rasveti. Upravljanje vodom i otpodnom vodom kao i Energija iz otpada neke su od fokus tema predstoje─çeg sajma. RENEXPO┬« je prepoznat kao visoko kvalitetna evropska energetska platforma strukturirana kao najva┼żniji sastanak industrije ovih vrsta.

O REECO SRB doo:

Mi organizujemo specijalizovane sajmove iz oblasti obnovljivih izvora energije, energetske efikasnosti (zgradarstvo i renovacije), za┼ítite ┼żivotne sredine i vodoprivrede u saradnji sa doma─çim i internacionalnim kompanijama, institucijama, javnim sektorom i ministarstvima. REECO SRB doo iz Novog Sada, deo je REECO GROUP GmbH, sa predstavni┼ítvima u Nema─Źkoj, Poljskoj i Austriji. REECO SRB doo organizuje dve manifestacije godi┼ínje, poslednje nedelje u Aprilu u Beogradu i poslednje nedelje u oktobru u Sarajevu. Na oba doga─Ĺaja u─Źestvuju sve zemlje Zapadnog Balkana. Od 1997. do danas, sajmove i konferencije koje organizuje REECO grupacija, posetilo je vi┼íe od 60.000 posetilaca iz preko 70 svetskih zemalja.

Mi gradimo mostove i otvaramo vrata!

www.renexpo-belgrade.com      www.reeco.eu

REECO INTERNATIONAL DOO
Petra Drapšina 33
21000 Novi Sad, Serbia
Tel. +381 21 2100 151
Fax. +381 21 2101 896
www.renexpo-belgrade.com
www.renexpo-bih.com
www.reeco.eu