Connect with us
Enterijer

Tapete za kupatilo? Može!

moderne tapete za kupatilo

Da li ste ikada pomislili da ulepšate svoje kupatilo tapetama i date mu malo originalnog šmeka? Možda i jeste, ali koliko bi one trajale i kako u tako vlažnom prostoru sačuvati ovaj materijal? Ima rešenja.

Naime, kompanija N.O.W. Edizioni predstavlja svoj novi Fiberglass sistem, koji, zahvaljujući svojim tehničkim osobinama, ima otpornost na vodu i vlagu, kao i uobičajene keramičke ili staklene zidne obloge.

Kompanija N.O.W. Edizioni, tapete za kupatilo

Kompanija N.O.W. Edizioni, tapete za kupatilo

Fiberglass sistem sastoji se od tkanine koja je realizovana specijalnim nitima, kreiranim od mastila baziranog na vodi, specifičnog lepka koji im dozovljava da budu postojane na gipsu, postojećim zidnim oblogama, a tu je i dvokomponentna poliuretanska smola.

Ovaj sistem je proučen i dizajniran tako da prekriva podove i zidove u prostorima sa velikom vlagom, kao što su kupatila, wellness prostori, spa centri, teretane i tuš kabine, a veoma lako se održava uobičajenim proizvodima za čišćenje.

Fiberglass sistem sastoji se od tkanine koja je realizovana specijalnim nitima

Fiberglass sistem sastoji se od tkanine koja je realizovana specijalnim nitima

Ove zidne obloge nemaju miris i lako se nanose, a otporne su na trkaciju i promene – one neće požuteti vremenom i imune su na stvaranje buđi. Fiberglass sistem savršeno odgovara na potrebe privatnih domova i komercijalnih prostora, a u ponudi je širok asortiman dezena i boja.

Izvor: www.luxlife.rs