Connect with us

Budućnost

Sutra počinje tender za izgradnju jeftinih stanova u Kragujevcu i Kraljevu

Objavljeno

:

Projekat i planiranje gradnje objekta

Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović najavila je juče da će u petak biti objavljen tender za izgradnju 400 stanova za pripadnike snaga bezbednosti u Kraljevu i Kragujevcu.

– Planiramo u narednih mesec dana da raspišemo javne pozive i za druge gradove u Srbiji -Beograd, Novi Sad i Sremsku Mitrovicu – rekla je Mihajlović na konferenciji za medije u Kraljevu.

Resorna ministarka očekuje da će ove godine početi izgradnja 3.000 do 4.000 stanova za pripadnike snaga bezbednosti. Gradnja jeftinih stanova za pripadnike snaga bezbednosti počela je 8. februara u gradovima Vranju i Nišu. Početak izgradnje prvih 186 stanova označio je predsednik Aleksandar Vučić u Vranju, a u Nišu je, istovremeno, počela gradnja 190 stanova, u prisustvu premijerke Ane Brnabić. Tako je započeta izgradnja ukupno 376 stanova.

U prvoj fazi projekta izgradnje stanova za pripadnike snaga bezbednosti predviđena je izgradnja ukupno 8.022 stana u Vranju, Nišu, Kraljevu, Kragujevcu, Novom Sadu, Sremskoj Mitrovici i Beogradu.

Izvor:Tanjug

Advertisement reklama na grenef portalu
Klik za komentar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Advertisement

Izdvajamo

Popularno