Connect with us

Enterijer

Šta se dobije kada se spoje Star Wars i brend Louis Vuitton?

Objavljeno

:

Do pre izvesnog vremena konceptualno je teško bilo zamisliti zajedno Star Wars i brend Louis Vuitton. Međutim, rad skulptora Gabrijela Dišoua će vas naterati da promenite mišljenje. Ovaj fantastični umetnik je kreirao ekskluzivnu kolekciju Star Wars opreme, od predmeta sa potpisom slavnog brenda Louis Vuitton.

Star Wars i brend Louis Vuitton

Inspirisan slavnom sagom o Ratovima Zvezda, Dišou kreira umetničke predmete još od detinjstva. Godinama je radio i prikupljao različite materijale radi kreiranja opreme koja je uglavnom bila konstruisana od otpada, kao što su kompijuterski čipovi ili kondenzatori.

Star Wars i brend Louis Vuitton

Njegova poslednja u nizu opsesija, je korišćenje vintidž Louis Vuitton tašni koje je pretvorio u spektakularne elemente koje vas odmah asociraju na junake filmova Star Wars, kao što su na primer Dart Vejder šlemovi.

Ova umetnička dela trenutno su izložena u IMAX teatru u Indijani povodom premijere poslednjeg nastavka filma Star Wars: The Last Jedi. Njegove skulpture koštaju između $2,500 i $7000, mada smo sigurni da bi kolekcionari za njih platili i znatno više.

Izvor: www.luxlife.rs

Advertisement reklama na grenef portalu
Klik za komentar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Advertisement

Popularno