Connect with us

Arhitektura

Otvoren hotel HILTON u Beogradu!

Objavljeno

:

U Beogradu je svečano otvoren hotel iz lanca Hilton, u prisustvu predsednika Aleksandra Vučića, premijerke, predstavnika kompanije, članova vlade, ambasadora…

Hilton Hotel, Beograd

Predsednik Vučić je presekao vrpcu zajedno sa Anom Brnabić, ministrom turizma Rasimom Ljajićem, gradonačelnikom Beograda Sinišom Malim, ambasadorom SAD Kajlom Skotom, potpredsednikom kompanije “Hilton“ za Evropu Johem-Janom Šlajferom, predstavnikom kompanije “Belaga Management Belgrade“ Zlatkom Zdunjićem i generalnim menadžerom “Hilton Belgrade“ Nikolasom Huvertom.

Hotel “Hilton Belgrade“ sa pet zvezdica ima 242 sobe, uključujući i 19 apartmana, a raspolaže sa 656 kvadrata prostora za sastanke, kao i balskom dvoranom.

Hotel ima sobe za spa tretmane, saunu, fitnes centar, kao i “Two Kings“ restoran u kome se poslužuju srpska i internacionalna jela. Pored toga, na poslednjem spratu nalazi se “sky lounge“, čija se ponuda zasniva na azijskoj kuhinji. Hilton je vodeća svetska kompanija za ugostiteljstvo sa portfoliom od 14 svetskih brendova, koji obuhvataju više od 5.100 nekretnina sa gotovo 838.000 soba u 103 zemlje širom planete. Kamen temeljac položen je u aprilu 2016. godine. „Hilton“ na osam spratova, sa podzemnom garažom, nalazi se na uglu ulica Kralja Milutina i Kralja Milana. Kako je ranije rečeno, u hotelu će biti zaposleno oko 300 ljudi, a izvođači radova bile su uglavnom firme iz Srbije.

Izvor: Tanjug

Advertisement reklama na grenef portalu
Klik za komentar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Advertisement

Izdvajamo

Popularno