Connect with us

Arhitektura

Obnovljena zgrada-zaštitni znak Toronta

Objavljeno

:

Stanovnici 488 Univerzitetske avenije, mešovite kule u centru Toronta, zvanično neće biti otvorena do leta 2018. godine, ali se već smatra novim gradskim znakom. Modernizacija postojećih kancelarijskih kula od 18 spratova, biće u završetku građevina na 55 spratova od stakla i čelika koji se podiže sa podijuma. Izgrađen je i podzemni parking zgrade, proširen njegov perimetarski otisak, a njegova unutrašnjost je potpuno obložena. Novi kondominium od 37 spratova sa 453 luksuzne jedinice nalaziće se će iznad kancelarijske komponente; sa izgradnjom sve dok kancelarije ispod ostaju otvorene.

Nedavno je kompanija dobila nagradu „Generalni pobednik godine“

Radovi na projektu II BI IV DESIGN na Torontu, zasnovani na komercijalnom i rezidencijalnom projektu od 55 spratova, zaslužili su više nagrada od kada su se uključili u projekat pre pet godina.

Nedavno je kompanija dobila nagradu „Generalni pobednik godine“ tokom dodele prestižnih nagrada ABB LEAF (Leading European Architecture Forum) u Londonu. II BI IV DIZAJN je izabran od 78 objekata u 17 kategorija, sa projektima koji obuhvataju građevine iz preko 25 zemalja.

Ovo priznanje dolazi skoro godinu dana nakon što je firma osvojila visoko konkurentnu kategoriju Shov Flats and Development 2016. Rezidencije projekta Univerzitetske avenije takođe su stekle višestruke nagrade na međunarodnim nagradama za nekretnine, uključujući najbolju mešovitu arhitekturu, najbolji rezidencijalni razvoj i najbolji kondominijum u Kanadi.

Ova građevina postala je zaštitni znak Kanade

II BI IV DIZAJN je odgovoran za sve aspekte dizajna enterijera i koncept celokupnog dizajna koji uključuje prostorno planiranje, specifikaciju namještaja, prilagođene mlinove i dizajn osvjetljenja, odabir završne obrade, raspored apartmana i usmeravanje obimnog javnog umjetničkog programa.

Generalni izvođač radova Toddglen Construction započeo je rad na rezidencijama 488 Univerzitetske avenije u 2015. godini. U januaru 2017. godine, izvođač radova je započeo rad na stambenom objektu koji se nalazi na vrhu postojeće kancelarijske kancelarije, originalno izgrađen 1960. godine.

Prevedeno sa stranice: www.construction-today.com

Advertisement reklama na grenef portalu
Klik za komentar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Advertisement

Popularno