Connect with us

Budućnost

Konkurs za izvođenje murala: „Zeleni grad-nova energija“

Objavljeno

:

Kompanija NIS je saopštila da je, uz podršku grada Beograda, raspisala javni poziv za idejno rešenje i izvođenje murala na temu „Zeleni grad – nova energija”.

Mural: Lepa ženska lica, Srbija

Poziv za dostavljanje idejnih rešenja je otvoren do 20. decembra, a pravo prijave imaju svi pojedinci, kolektivi i grupe koji se bave vizuelnim stvaralaštvom i imaju prebivalište ili su registrovani na teritoriji Republike Srbije.

Pobednik konkursa će biti nagrađen sa 120.000 dinara i njegov rad će biti izveden do kraja godine.

Mural: Bogdan Diklić

Javnim pozivom za oslikavanje murala na temu „Zeleni grad – nova energija”, NIS u saradnji sa Gradom Beogradom želi da podrži razvoj savremenog stvaralaštva u oblasti vizuelne umetnosti, istovremeno oplemenjujući grad snažnom porukom namenjenom svim prolaznicima – stanovnicima i posetiocima Beograda, dodaje se u saopštenju.

Pobedničko rešenje će birati sedmočlani žiri, koji čine predstavnici kompanija NIS i Gasprom njeft, predstavnici lokalne samouprave Grada Beograda, kao i nezavisni članovi i stručnjaci u oblasti vizuelnih umetnosti.

Više informacija u vezi konkursa, pravila i prateće dokumentacije mogu se naći na ovoj staranici. Za dodatne informacije, svi zainteresovani mogu da se obrate putem adrese murali@nis.eu ili na broj telefona + 381 60 51 69 228.

Izvor: www.politika.rs

Advertisement reklama na grenef portalu
Klik za komentar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Advertisement

Izdvajamo

Popularno