Connect with us

Građevina

Kinezi popločali železnicu za NEVEROVATNIH 9 sati!

Objavljeno

:

Oko 1.500 kineskih radnika provelo je samo devet sati popločavajući prugu za novu stanicu u Fujian provinciji u južnom delu Kine. Sedam vozova i 23 bagera korišćeno je za taj posao, prema rečima supervizora radova, prenosi „Dejli mejl“.

Video kojim je zabeležen ovaj događaj, pokazuje radnike koji povezuju tri velike železnice – Ganlong, Genruilog i Zhanglong sa novom Nanlong. Oni su za ovo vreme postavili i neophodnu signalizaciju i prateću opremu za nadgledanje stanja na prugama. Kineska novinska agencija Sinhua izvestila je da su se radovi odvijali na Nanlong železničkoj stanici u gradu Longjan. Počeli su 19. januara i završeni već narednog dana.

Kina, Železnička pruga

Projekat je završen tako brzo zato što su radnici bili podeljeni u sedam jedinica kako bi simultano radili različite poslove, rekao je Zhan Daosong, zamenik menadžera kineske kompanije Tiesiju Civil Engineering Group, koja je zadužena za izgradnju železnice. Očekuje se da će gradnja Nanlog železničke pruge biti gotova do kraja ove godine. Biće dugačka 246 kilometara, i treba da spoji glavni transport između jugoistočnog dela Kine i centralnu Kinu.

Vozovi će na njoj moći da razviju brzinu do 200 kilometara na sat.

Izvor: Blic

Advertisement reklama na grenef portalu
Klik za komentar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Advertisement

Izdvajamo

Popularno