Connect with us
Enterijer

Kamen po kamen-uspomena!

Nameštaj Boffetto

Da li ste se i vi kao klinci igrali nečim što je na vas ostavilo jak utisak, kog se i danas sećate? E, neki su se i zaigrali i uspeli da unovče te uspomene iz detinjstva. Brojni dizajneri, kako modni, tako dizajneri nameštaja i svega ostalog, inspiraciju za svoja dela pronalaze u arhivama, u svojoj okolini, ali i u svojim uspomenama, te tako kreiraju komade koji za njih imaju posebno značenje.

Nameštaj Boffetto

Pletrum kolekcija nastala je kao delo Stefanije Tieri za brend Boffetto. Ovaj koncept svoje poreklo vuče od posmatranja kamenja na Traboki obali, odakle Stefanija Tieri dolazi. Upravo na tim plažama se Stefanija igrala kamenjem kada je bila dete.

“Uživala sam u igri – slagala sam ih na gomilu, prevrtala, stvarala zaobljene linije i gradijente. I dalje čuvam trouglasti kamen koji sam pronašla. To je možda prvi Plectrum”.

Saksije za cveće Boffetto

U ovoj kolekciji nalazi se polica, paneli, sto, stočić za kafu, vaze i lampe, dok što se materijala tiče, možemo videti lakiranu hrastovinu, braon i crni mermer, a završni detalji se mogu prilagoditi željama kupca.

Izvor: www.luxlife.rs