Connect with us

Građevina

Ipsilon krak Koridora 10 biće gotov do kraja 2019. godine

Objavljeno

:

Koridori Srbije

Izgradnja Ipsilon kraka Koridora 10, obilaznica oko Subotice, u dužini od 24 kilometra biće završena i puštena u saobraćaj do kraja 2019. godine, najavio je državni sekretar u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Imre Kern.

Nakon obilaska radova, u okviru obeležavanja godinu dana rada Vlade Srbije, Imre Kern je rekao novinarima da se trenutno gradi pet kilometara između bikovačkog kružnog puta i bačko-topolskog puta.

Koridor 10, Srbija

– Od toga je tri kilometra već završeno i sada se radi središnji deo, to jest dva objekta – natputnjak iznad čantavirskog puta i nadvožnjak iznad buduće brze pruge Beograd–Budimpešta – objasnio je Kern. Naveo je da je vrednost radova 780 miliona dinara i da je predviđen rok do kraja novembra ove godine za završetak tog dela Ipsilon kraka Koridora 10.

Kaže da je izvođač najavio da bi radovi mogli da budu završeni već do 1. novembra ove godine, čime bi bila završena deonica od 12 kilometara između autoputa i somborskog puta, što bi oživelo veliku industrijsku zonu.

Izvor: blic.rs

Advertisement reklama na grenef portalu
Klik za komentar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Advertisement

Izdvajamo

Popularno