Connect with us

Enterijer

Fotelja koja greje u zimskim danima!

Objavljeno

:

Nema ništa lepše nego u hladnim zimskim danima biti ogrnut nekim mekim ćebetom i uživati u toplom enterijeru svog doma. Šta kažete na to da umesto ćebeta, imate fotelju koja vas greje? Možete je koristiti u stanu ili u eksterijeru, na primer na terasi.

Iza genijalnog rešenja ove elegantne stolice stoji studio Galanter&Jones, koji su kreirali čarobnu Kosmos fotelju. Oni konstantno uvećavaju svoju kolekciju nameštaja, a ovaj moderni dodatak u vidu Kosmos fotelje je prvi u seriji koji se može koristiti kako u enterijerima tako i u eksterijerima.

Foto: www.luxlife.rs

Sada kada je zvanično hladno, provod sa prijateljima na terasi ne deluje više kao nemoguća misija.

Kosmos nudi isti komfor i funkcionalnost baš poput bilo koje obične fotelje, a baza stolice dolazi u ponudi tri modela. Tačnije, može biti u zlatnoj, srebrnoj i crnoj varijanti premazanog nerđajućeg čelika sa sedištem koje je izrađeno od ugljeničnih vlakana i naravno sa kablom za utičnicu.

Elegantan dizajn fotelje ne deluje kao standardna ponuda stolica/fotelja baštenskog nameštaja, pa zato raduje vest što ne dobijate samo visoko funkcionalnu fotelju koja će vas grejati, već i savršen moderan dizajn koji se uklapa u savremene prostore. Temperatura koju želite da postignete je podesiva, pa možete setovati onu koja vam najviše odgovara.

Izvor: www.luxlife.com

Advertisement reklama na grenef portalu
Klik za komentar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Advertisement

Izdvajamo

Popularno