Connect with us

Novosti

EY nagrada za preduzetnika godine najavljena za 27. februar

Objavljeno

:

EY nagrada za preduzetnika godine

Revizorsko – konsultantska kompanija EY i ove godine, osmi put, dodeljuje prestižno priznanje EY Preduzetnik godineTM najuspešnijem preduzetniku na teritoriji Srbije. U konkurenciji za nagradu EY preduzetnik godineTM takmiči se 30 preduzetnika koji stoje ispred 24 kompanije, iz 14 gradova Srbije. Pomenuti kandidati zapošljavaju više od 1.000 ljudi i u prošloj godini ostvarili su poslovne prihode od preko 12 milijardi dinara.

Na jučerašnjoj konferenciji za medije, Revizorsko-konsultantska kompanija EY najavila je osmi po redu izbor za EY Preduzetnika godine™. Program u Srbiji postoji od 2012. godine, a za ovih osam godina u takmičenju je učestvovalo više 200 kompanija koje su samo u prethodnoj godini zaposlili 21.000 ljudi, a ostvarili poslovni prihod od čak 190 milijardi dinara.

Podršku programu kao i do sada pružaju Ministarstvo privrede Republike Srbije, Radio Televizija Srbije, magazin Biznis & Finansije i poslovni portal eKapija.

Svečano proglašenje nacionalnog pobednika najavljeno je za 27. februar u hotelu Hyatt Regency u Beogradu, a naš predstavnik/pobednik će konkurisati za priznanje EY Svetski Preduzetnik godine™ i prisustvovati svečanoj ceremoniji u Monte Karlu u junu ove godine. Više informacija o ovogodišnjim kandidatima programa EY Preduzetnik godine™ možete dobiti na LINKU.

EY

EY je globalni lider u revizorskim i poreskim uslugama, podršci pri poslovnim transakcijama i poslovnom savetovanju. Odnosi se na globalnu organizaciju firmi članica Ernst & Young Global Limited, od kojih svaka predstavlja odvojeno pravno lice. Ernst & Young Global Limited je firma registrovana u Ujedinjenom Kraljevstvu, koja ne pruža usluge klijentima.

Program EY Preduzetnik godineTM

EY Preduzetnik godineTM je najprestižnija svetska nagrada za dostignuća u preduzetničkom biznisu, a ovaj globalni program se razlikuje po tome što promoviše preduzetnički duh i inicijativu i odaje priznanje ljudima koji su postigli uspeh svojom vizijom, liderstvom i inovativnošću. Kao prva i jedina globalna nagrada ovog tipa, EY Preduzetnik godineTM sprovodi se na regionalnom, nacionalnom i globalnom nivou u gotovo 60 zemalja.

Izvor: Tanjug

Advertisement reklama na grenef portalu
Advertisement

Izdvajamo

Popularno