Connect with us
Enterijer

Cvetni dezen kao večiti trend!

Cvetni dezeni su vanvremenski i nikad ne izlaze iz mode, a njihovo koišćenje u vašem domu je elegantna ideja. To možete učiniti sa ovom neverovatnom cvetnom stolicom – stolom za pice u Pizzaro!

Živopisne boje korištene šezdesetih godina prošlog veka inspirišu retro cvetno oblikovano tapetarstvo, a stolica za pansione Pizzaro upravo kombinuje savremeni dizajn sa cvetnim umetničkim stilom za vaš životni prostor. Ova fanki stolica je u potpunosti pokrivena mekom tkaninom pojačanom plišanim jastučićima. Uzorak je kao mešavina pop-arta sa klasičnim cvetnim motivom koji se može naći u španskom i italijanskom dizajnu.

www.digsdigs.comIma prozirnu polikarbonatnu bazu, a noge zaista povećavaju živopisni i šareni dizajn sedišta. Njegova ravna obloga naslona i nagnuti zakrivljeni naslon za ruke lepo se kombinuje sa smelim ovalnim i kružnim oblicima na svojoj tkanini. Očaravajuće boje mogu poslužiti kao predivan način da se naglasi sjajna ili neutralna paleta boja. Može se koristiti kao stolica za trpezariju ili u kancelarijskom prostoru, u paru sa staklom, metalom ili drugim akrilnim ili polikarbonatnim nameštajem. Chair Pizzaro je funkcionalan, inspirativan i ultra moderan dizajn koji sam po sebi čini savremeni umetničko delo!

Prevedeno sa stranice: www.digsdigs.com