Connect with us
Enterijer

AZIMUT tuš- savršena sinteza tehnologije i dizajna

Savršenog cilindričnog oblika, kompaktni, suštinski i precizni, ovi predmeti vas sigurno na prvi pogled ne asociraju na tuš glave.

Oni predstavljaju sliku, koja je savršena sinteza tehnologije i dizajna, odnosno AZIMUT kolekciju plafonskih i zidnih tuševa od nerđajućeg čelika kao i crni Derlin primera sa specijalnom rotacijom.

Foto: luxlife.rs

Azimut kolekcija poseduje glave tuša koje se mogu instalirati kako na plafone tako i na zidove kupatila, a zahvaljujući rotaciji od čak 180° šarka omogućuje okretanje glave cilindričnog tuša i usmeravanje mlaznice u pravcu koji korisniku najviše odgovara.

U pitanju je dizajn koji ne samo estetski odgovara najvišim kriterijumima korisnika, već koncept gde je funkcionalnost praktično evoluirala. Azimut plafonski i zidni tuševi nude fleksibilnost pri instalaciji kao i višestruku mogućnost upotrebe.

Azimut kolekcija poseduje glave tuša koje se mogu instalirati na plafone i na zidov

Azimut kolekcija poseduje glave tuša koje se mogu instalirati na plafone i na zidove kupatila

Možete ih postaviti na zid ili na plafon unutar kabine tuša u zavisnosti od potreba, a za maksimalno opuštanje moguće je usmeriti mlaz vode onako kako to vama najviše odgovara.

Kompanija antoniolupi još jednom je potvrdila da kreira proizvode koji su prototipi kada su tuš glave u pitanju, odnosno predmete koji zadovoljstvo tuširanja podižu na jedan novi nivo. Rotacija glave tuša omogućena je zahvaljujući delu koji stvara prijatan efekat prilikom tuširanja, dok istovremeno čvrsto zadržava poziciju na koju je podešen. Kao i u svim kolekcijama brenda antoniolupi, estetika igra ključnu ulogu u definisanju projekta. Sofisticirana elegancija satenskog čelika, balans i kompaktnost, čine ove tuš glave poželjnim objektima svakog savremenog kupatila.

Izvor: www.luxlife.rs